Купи!

Мултифункционално сечило за зеленчук и овошје

499.00ден

Опис

Одлична алатка за брзо и лесно сецкање на секаков вид на зеленчук и овошје. Супер одлична и за декорирање во вид на спирали, коцкички, убави парчиња во вид на вител, стапчиња и др. Сето ова го овозможуваат трите различни видови сечила.

Лесно и безбедно за чистење и миење!