Купи!

Mosquito Lamp Killer – ЛАМПА против комарци

499.00ден

Кажете збогум на досадните комарци кои во текот на летниот период буквално не Ве оставаат на мира.
Нема потреба повеќе од мачкање, заштитни мрежи, запалливи стапчиња кои не се доволно ефективни.

Се што Ви треба е оваа лампа која со посебна звучна фрекфренција и УВ светлина ги привлекува, а потоа ги вшмукува едноставно заробувајќи и убивајќи ги сите комарци.
Малата фиокичка се чисти многу лесно.

Тоа што е најбитно дека е 100% безбедна, нетоксична и никако радиоактивна.

Работи на USB кабелче во адаптер или компјутер.

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:

– Лампа
– Кабелче

Опис

Кажете збогум на досадните комарци кои во текот на летниот период буквално не Ве оставаат на мира.
Нема потреба повеќе од мачкање, заштитни мрежи, запалливи стапчиња кои не се доволно ефективни.

Се што Ви треба е оваа лампа која со посебна звучна фрекфренција и УВ светлина ги привлекува, а потоа ги вшмукува едноставно заробувајќи и убивајќи ги сите комарци.
Малата фиокичка се чисти многу лесно.

Тоа што е најбитно дека е 100% безбедна, нетоксична и никако радиоактивна.

Работи на USB кабелче во адаптер или компјутер.

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:

– Лампа
– Кабелче