Купи!

Wi-Fi мини магнетна камера 2023

799.00ден

ГЛЕДАЈТЕ во живо од Вашиот мобилен телефон што се случува на локацијата каде што Ви е поставена камерата.

Камерата има магнет и многу лесно може да се постави на било која метална површина.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Видео формат: AVI
Фрејмови: 25
Агол: 150 степени
Спорт детект далечина: 6 метри
Илуминација: 1 лукс
Големина дијам.: 2,6цм
Активно снимање на батерија: околу еден час
Потрошувачка: 240ma / 3.7 v
Мемориска картичка: TF card (не е вклучена во сетот)
Playback софтвер: VLC Player / SM Player
Оперативен систем: Windows/Macc OS X
Мобилен оперативен систем: Android/iOS
Web browser: IE7 , chrome, firefox safari, и др.

СЕТОТ СОДРЖИ:

  • мини камера
  • две кабелчиња
  • држачи
  • упатство

Опис

ГЛЕДАЈТЕ во живо од Вашиот мобилен телефон што се случува на локацијата каде што Ви е поставена камерата.

Камерата има магнет и многу лесно може да се постави на било која метална површина.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Видео формат: AVI
Фрејмови: 25
Агол: 150 степени
Спорт детект далечина: 6 метри
Илуминација: 1 лукс
Големина дијам.: 2,6цм
Активно снимање на батерија: околу еден час
Потрошувачка: 240ma / 3.7 v
Мемориска картичка: TF card (не е вклучена во сетот)
Playback софтвер: VLC Player / SM Player
Оперативен систем: Windows/Macc OS X
Мобилен оперативен систем: Android/iOS
Web browser: IE7 , chrome, firefox safari, и др.

СЕТОТ СОДРЖИ:

  • мини камера
  • две кабелчиња
  • држачи
  • упатство