Купи!

Машина за шиење

799.00ден

Совршена машина за домашна употреба, лесна и пренослива спремна за шиење. Машината има две брзини на шиење, има вградено светло за да може да ја користите во сите услови, преку ден и навечер. Работи на струја преку адаптер.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Мини машина за шиење нуди двојни навои и совршена контрола на бод.
 • Подобро видување и поудобно при сечење на навој.
 • Мини-големина, лесна и со исклучителна изработка.
 • Лесна за користење (домашна употреба)
 • Опремена со лампи за осветлување и секач за навој, лесни за отсекување навои.
 • Педала за лесна и прецизна контрола

 

Големина: 21.1 x 13.5 x 22.9 см.

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:
конец, игла, педала, адаптер за струја и упатство резервна игла и конец.

Напојување: адаптер или батерии. Моќност: 6W

Опис

Совршена машина за домашна употреба, лесна и пренослива спремна за шиење. Машината има две брзини на шиење, има вградено светло за да може да ја користите во сите услови, преку ден и навечер. Работи на струја преку адаптер.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Мини машина за шиење нуди двојни навои и совршена контрола на бод.
 • Подобро видување и поудобно при сечење на навој.
 • Мини-големина, лесна и со исклучителна изработка.
 • Лесна за користење (домашна употреба)
 • Опремена со лампи за осветлување и секач за навој, лесни за отсекување навои.
 • Педала за лесна и прецизна контрола

 

Големина: 21.1 x 13.5 x 22.9 см.

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:
конец, игла, педала, адаптер за струја и упатство резервна игла и конец.

Напојување: адаптер или батерии. Моќност: 6W