Купи!

Ленти за колено – Knee patch

599.00ден

Опис

Новитет во алтернативната медицина! Феноменален производ кои ќе ги искорени или значително ќе ги намали болките во коленото, па и другите предели на телото (вратот, грбот, рацете и др.).

Составот е направен исклучиво од состојки на природна база. Значи, Knee Patch не вклучува хемиски и вештачки направени материи и елементи кои може да ја нагризат или оштетат кожата.

Може да ја користат сите без оглед на возраста.

Едно пакување содржи 12 ленти.

ДОКОЛКУ НАРАЧАТЕ ВЕДНАШ БЕЗ ДА ЈА ИСКЛУЧИТЕ СТРАНИЦАТА, ЌЕ ДОБИЕТЕ УШТЕ ЕДНО ПАКУВАЊЕ ГРАТИС!!!