Купи!

Караоке звучник со Bluetooth + МИКРОФОН

999.00ден

Караоке звучник за домашна забава или забава каде што нема електрична енергија (излети, природа, кампување и сл.)
Новиот модел на LN-32 се каратктеризира со исклучително квалитетен звук, па во секое време можете да уживате во Вашите гласовни можности 🙂

Опис

Караоке звучник за домашна забава или забава каде што нема електрична енергија (излети, природа, кампување и сл.)
Новиот модел на LN-32 се каратктеризира со исклучително квалитетен звук, па во секое време можете да уживате во Вашите гласовни можности 🙂

СПЕЦИФИКАЦИИ :

– Bluetooth верзија : V5.0
– Bluetooth домет : 10m
– Output Power : 5W
– Input voltage : DC5V 1000 mAh
– Користење на батерија : 3-4 часа
– Време на полнење : 2-3 часа
– Димензии : 150*93*225mm
– Support Bluetooth
– Support Micro SD
– Support Flashdisk
– Support AUX
– Support Mic
– Support LED
– Radio FM

СЕТОТ СОДРЖИ:

1* Bluetooth звучник
1* Кабел Micro usb