Купи!

Мини бежична нинтендо конзола

1,399.00ден

Уникатна 8-битна ТВ-конзола за игри во форма на флеш-стик, вклучена во HDMI конекторот на ТВ или монитор, вклучува два безжични контролери и 628 игри снимени на microSD.

Компатибилен со Nintendo NES Classic и Nintendo Classic Mini Edition, искусете класично играње со врвна периферна опрема на располагање.

Спецификација:
– 2 безжични контролери (работат на ААА 1,5V батерии )
– 1 HDMI флеш-стик конзола
– 1 USB кабел
– 628 игри во меморија

Опис

Уникатна 8-битна ТВ-конзола за игри во форма на флеш-стик, вклучена во HDMI конекторот на ТВ или монитор, вклучува два безжични контролери и 628 игри снимени на microSD.

Заборавете на ограничувањето со кабли и оштетувањето на рачките за играње.

Компатибилен со Nintendo NES Classic и Nintendo Classic Mini Edition, искусете класично играње со врвна периферна опрема на располагање.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:
– 2 безжични контролери (работат на ААА 1,5V батерии )
– 1 HDMI флеш-стик конзола
– 1 USB кабел
– 628 игри во меморија