Купи!

Фрижидерче за во автомобил

1,599.00ден

Фрижидерче за автомобил од 7.5л
Максимално практичен производ за сите кои поголем дел од денот поминуваат во автомобил.

 • За таксисти
 • За зачувување на свежо млеко и топла храна
 • За излети и за кампување
 • Козметика во фрижидер
 • Домашна употреба или во канцеларија или градилиште (исклучен адаптер)
 • Овој фрижидер за автомобили интегрира двојни функции на ладење и греење со употреба на полупроводник, без компресор или криоген. Има предности што е ослободено од загадување, мал волумен, лесен, пренослив, долг работен век и најмала потрошувачка на енергија.
 • Совршен предмет за семејни патувања или секој што поминува многу време возејќи и станува гладен и жеден на патот
 • Заштита на животната средина без загадување на флуор, мал волумен, мала тежина, долг век на траење.
 • Тивкиот мотор и вентилаторот циркулираат воздух за рамномерно ладење / загревање 2 in1 Ладна и топла употреба; Употреба за автомобил и дома

Опис

Фрижидерче за автомобил од 7.5л

Максимално практичен производ за сите кои поголем дел од денот поминуваат во автомобил.

 • За таксисти
 • За зачувување на свежо млеко и топла храна
 • За излети и за кампување
 • Козметика во фрижидер
 • Домашна употреба или во канцеларија или градилиште (исклучен адаптер)
 • Овој фрижидер за автомобили интегрира двојни функции на ладење и греење со употреба на полупроводник, без компресор или криоген. Има предности што е ослободено од загадување, мал волумен, лесен, пренослив, долг работен век и најмала потрошувачка на енергија.
 • Совршен предмет за семејни патувања или секој што поминува многу време возејќи и станува гладен и жеден на патот
 • Заштита на животната средина без загадување на флуор, мал волумен, мала тежина, долг век на траење.
 • Тивкиот мотор и вентилаторот циркулираат воздух за рамномерно ладење / загревање 2 in1 Ладна и топла употреба; Употреба за автомобил и дома