Купи!

Електрично пикадо со 159 игри

2,299.00ден

Фантастична забава за сите генерации!

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • 37 различни игри
 • Електронско броење и резултати
 • Дисплеј
 • 3 копчиња
 • Можност за 1 до 4 играчи
 • 6 стрелки и 24 разервни делови
 • Работи на струја и батерии

Опис

Фантастична забава за сите генерации!

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • 37 различни игри
 • Големина: 55цм од страна
 • Електронско броење и резултати
 • Дисплеј
 • 3 копчиња
 • Можност за 1 до 4 играчи
 • 6 стрелки и 24 разервни делови
 • Работи на струја и батерии