Купи!

Електрична УВ ламба против комарци

599.00ден

Ефективен убиец на комарци – Оваа LED ламба за уништување на комарци со електрошок ефикасно ги елиминира комарците и другите летечки инсекти. Благодарение на напредната технологија, комарците се привлекуваат од UV светлина, а потоа се елиминираат со електричен удар.
Безбедна и еколошка алтернатива – Оваа светилка за убивање комарци е безбедна.

Опис

Ефективен убиец на комарци – Оваа LED ламба за уништување на комарци со електрошок ефикасно ги елиминира комарците и другите летечки инсекти. Благодарение на напредната технологија, комарците се привлекуваат од UV светлина, а потоа се елиминираат со електричен удар.

Безбедна и еколошка алтернатива – Оваа светилка за убивање комарци е безбедна алтернатива без хемиски спрејови или инсектициди. Не користи штетни хемикалии, туку работи на принципот на струен удар, кој е безбеден и еколошки.

Тивка и дискретна – Оваа светилка за убивање комарци работи тивко и дискретно, давајќи ти мирен и непречен сон. Нема непријатни звуци или мириси кои ќе те вознемируваат.

Лесно одржување – Одржувањето на оваа ламба за комарци е многу лесно. Уредот е опремен со контејнер за собирање мртви инсекти. Едноставно извади го, испразни го и врати го назад.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:
 • Напон: AC220-240V / 50-60Hz
 • Големина: 27cm X 12cm X 12cm
 • Димензии на сијалицата: 15 cm x 2,5 cm
 • Напон на мрежата: 800V
 • Површина на работа: 30м2
 • Материјал: ABS – огноотпорен!
 • Заштита: IP20
 • Работна температура: -40 ° C ~ 55 ° C
 • Се препорачува светилката да свети најмалку 15-20 минути. на темно место, така што ефектот е 100%
СЕТОТ ВКЛУЧУВА:
 • 1x Електрична светилка против комарци со кабел за напојување
 • 1x Контејнер на дното на светилката за собирање инсекти
 • 1x Кука одозгора, за закачување на светилката
 • жица од 1,5 М
 • Доставени упатства за употреба со безбедносни информации