Купи!

Додаток за чешма (АКЦИЈА 1+1)

399.00ден

Практичен додаток за чешма со црево и механизам за два типа прскање, шприц и туш.

Овој додаток значително ќе ви ја олесни работата околку миењето на садовите, а ќе го користите со големо задоволство.

Исклучително лесно се поставува, а благодарение на универзалната приспособливост, се фаќа скоро на сите видови чешми. А изработката од квалитетната пластика гарантира

ДОКОЛКУ НАРАЧАТЕ ВЕДНАШ, ЌЕ ДОБИЕТЕ УШТЕ ЕДЕН НА ПОДАРОК

Опис

Практичен додаток за чешма со црево и механизам за два типа прскање, шприц и туш.

Овој додаток значително ќе ви ја олесни работата околку миењето на садовите, а ќе го користите со големо задоволство.

Исклучително лесно се поставува, а благодарение на универзалната приспособливост, се фаќа скоро на сите видови чешми. А изработката од квалитетната пластика гарантира

ДОКОЛКУ НАРАЧАТЕ ВЕДНАШ, ЌЕ ДОБИЕТЕ УШТЕ ЕДЕН НА ПОДАРОК