Купи!

Детски смарт часовник со GPS (модел 2023)

999.00ден

Залиха: 5

Опис

БЕЗБЕДНОСТА НА ВАШЕТО ДЕТЕ Е НАЈБИТНА!!!

Со овој уред секогаш знаете каде е Вашето дете.
Неколку можности за тракинг локација на смарт часовникот.

ПОВИЦИ

Вашето дете е заштитено од неовластени повици.
Часовникот овозможува појдовни и дојдовни повици кон и од претходно дозволени броеви.

БЕЗБЕДНОСНА ЗОНА

GPS / GSM часовникот овозможува однапред да ги поставите безбедносните зони.
Автоматски добивате информација веднаш штом детето ќе ја напушти  безбедносната зона доколку операторот дозволува локација според нивните репетитори.

– Моделот 2023 год. има значително појака литиумска батерија, камера, екран во боја и др.