Купи!

Детска камера со дисплеј

799.00ден

Оваа дигитална видео камера е специјално направена за деца, со нејзината мини големина ја прави погодна и функционална за користење на децата. Камерата е симпатична со светла боја. Има Дисплеј со HD 1.77 in, висококвалитетен CMOS сензор со вграден микрофон.

Камерата дава можност децата  слободно да сликаат  и да снимаат живописни  случувања. Има 5 контролни копчиња, копчињата се со тонови на притискање со кое снимањето го прави навистина едноставно, Камерата има и можност за зумирање.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Дисплеј 2-инчен TFT (280 * 220)
 • Сензор: CMOS-сензор
 • Леќи: F3.1, f = 6,5 mm
 • Големина на слика: 12MP (4000X3000), 5MP (2592 × 1944), 3MP (2048 × 1536), 1MP (1280 × 1024)
 • Формат на видео: AVI, 320 × 240 (30 или 15fps)
 • Формат на слика: JPEG чување: TF картичка, до 32 GB (не е вклучена)
 • Напојување: 3 * ААА батерии (не се вклучени)
 • Јазик: англиски / кинески / јапонски / француски / холандски / италијански / шпански / португалски
 • Големина на производот: 94,6mm (L) × 57.1mm (W) × 40,5 mm (H)

ДОСТАВАТА ЗА ОВОЈ ПРОИЗВОД Е БЕСПЛАТНА!

Опис

Оваа дигитална видео камера е специјално направена за деца, со нејзината мини големина ја прави погодна и функционална за користење на децата. Камерата е симпатична со светла боја. Има Дисплеј со HD 1.77 in, висококвалитетен CMOS сензор со вграден микрофон.

Камерата дава можност децата  слободно да сликаат  и да снимаат живописни  случувања. Има 5 контролни копчиња, копчињата се со тонови на притискање со кое снимањето го прави навистина едноставно, Камерата има и можност за зумирање.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Дисплеј 2-инчен TFT (280 * 220)
 • Сензор: CMOS-сензор
 • Леќи: F3.1, f = 6,5 mm
 • Големина на слика: 12MP (4000X3000), 5MP (2592 × 1944), 3MP (2048 × 1536), 1MP (1280 × 1024)
 • Формат на видео: AVI, 320 × 240 (30 или 15fps)
 • Формат на слика: JPEG чување: TF картичка, до 32 GB (не е вклучена)
 • Напојување: 3 * ААА батерии (не се вклучени)
 • Јазик: англиски / кинески / јапонски / француски / холандски / италијански / шпански / португалски
 • Големина на производот: 94,6mm (L) × 57.1mm (W) × 40,5 mm (H)

ДОСТАВАТА ЗА ОВОЈ ПРОИЗВОД Е БЕСПЛАТНА!