Купи!

Chromecast Wi-Fi стрим за ТВ

999.00ден

Со Chromecast можете да ги гледате сите содржини на Вашиот телевизор во 4К резолуција. Едноставно е за поврзување и користење.
Сите песни, спотови, филмови и се што Ви е достапно на смартфонот, сега ќе биде и на Вашиот ТВ уред.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Влез: 110-240V AC 50 / 60Hz
Моќност: 5 Волт DC, 1 засилувач
Димензии:
Уред: 2.29 x 2.29 x 0,53 во (58,20 x 58,20 x 13,70 mm) – без вклучување кабел и додатоци
Надворешни димензии САД / ЕУ / ЈП: 121,5мм x 126,5ммх 66,5мм
Велика Британија / ИЕ / AU / NZ Надворешни димензии: 121,5мм x 126,5мм х 80,2мм
Кабел за напојување: 2m (78,8 инчи)

Верзија: најнова и најдобра копија на оргиналот (М-каст)
Резолуција:
Ги поддржува сите резолуции до 4K Ultra HD и висок динамичен опсег (HDR) за супериорен квалитет на слика
Забелешка: За да уживате во 4K Ultra HD и HDR слика, потребна ви е телевизија 4K, содржина 4K и брза Интернет врска. Ако 4K не е достапно, вашата содржина сепак ќе биде оптимизирана за максимална резолуција на вашиот телевизор
Безжични стандарди: 802.11ac Wi-Fi (2.4GHz / 5GHz) 1×2 MISO Wi-Fi за стриминг со високи перформанси
Енергија: Потребно напојување и вклучено во кутијата Chromecast Ultra
Пристаништа и конектори:
HDMI се приклучува директно на телевизорот
Микро-USB за напојување и податоци
Етернет порта на адаптерот за напојување за тешко достапни места за Wi-Fi во вашиот дом

Опис

Со Chromecast можете да ги гледате сите содржини на Вашиот телевизор во 4К резолуција. Едноставно е за поврзување и користење.
Сите песни, спотови, филмови и се што Ви е достапно на смартфонот, сега ќе биде и на Вашиот ТВ уред.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Влез: 110-240V AC 50 / 60Hz
Моќност: 5 Волт DC, 1 засилувач
Димензии: Уред: 2.29 x 2.29 x 0,53 во (58,20 x 58,20 x 13,70 mm) – без вклучување кабел и додатоци
Надворешни димензии САД / ЕУ / ЈП: 121,5мм x 126,5ммх 66,5мм
Кабел за напојување: 2m (78,8 инчи)
Резолуција: Ги поддржува сите резолуции до 4K Ultra HD и висок динамичен опсег (HDR) за супериорен квалитет на слика
Забелешка: За да уживате во 4K Ultra HD и HDR слика, потребна Ви е телевизија 4K, содржина 4K и брза Интернет врска. Ако 4K не е достапна, Вашата содржина сепак ќе биде оптимизирана за максимална резолуција на Вашиот телевизор
Безжични стандарди: 802.11ac Wi-Fi (2.4GHz / 5GHz) 1×2 MISO Wi-Fi за стриминг со високи перформанси
Енергија: Потребно напојување и вклучено во кутијата Chromecast Ultra
Пристаништа и конектори: HDMI се приклучува директно на телевизорот
Микро-USB за напојување и податоци
Етернет порта на адаптерот за напојување за тешко достапни места за Wi-Fi во вашиот дом

ДОСТАВАТА НА ОВОЈ ПРОИЗВОД Е БЕСПЛАТНА!