Купи!

Bubble Frog – музичка играчка за капење

699.00ден

Преубава забавна играчка за Вашите дечиња. Направете го капењето да биде интересно и забавно. Малите дечиња со задоволство ќе сакаат да поминуваат повеќе време со ова жабче.
Изработена е од високо квалитетен пластичен материјал, силен, нетоксичен и издржлив, безбеден за употреба.👶👧👦
Лесно се прицврстува на секоја мазна површина (плочки, стакло итн.)😍
Спецификација:
✔️Материјал: пластика
✔️Големина: 25,5 x 20 x 8,3 см / 10,04 x 7,87 x 3,2 инчи
✔️Напојување: 2 x АА батерии (не е вклучено)
Упатство за употреба:
1. Поставете ја Bubble Frog играчката во фиксната позиција.
2. Истурете 30 ml гел за туширање во садот, истурете вода и промешајте додека гелот за туширање не се раствори.
3. Притиснете го прекинувачот за репродукција.
** Во случај меурчињата да стапат во контакт со очите, исплакнете со вода **

Опис

Преубава забавна играчка за Вашите дечиња. Направете го капењето да биде интересно и забавно. Малите дечиња со задоволство ќе сакаат да поминуваат повеќе време со ова жабче.
Изработена е од високо квалитетен пластичен материјал, силен, нетоксичен и издржлив, безбеден за употреба.👶👧👦
Лесно се прицврстува на секоја мазна површина (плочки, стакло итн.)😍
Спецификација:
✔️Материјал: пластика
✔️Големина: 25,5 x 20 x 8,3 см / 10,04 x 7,87 x 3,2 инчи
✔️Напојување: 2 x АА батерии (не е вклучено)
Упатство за употреба:
1. Поставете ја Bubble Frog играчката во фиксната позиција.
2. Истурете 30 ml гел за туширање во садот, истурете вода и промешајте додека гелот за туширање не се раствори.
3. Притиснете го прекинувачот за репродукција.
** Во случај меурчињата да стапат во контакт со очите, исплакнете со вода **