Bluetooth слушалки, звучник и powerbank

1,499.00ден

Опис

Вистински избор за подарок и за двата пола. Преубави Bluetooth слушалици кои се поврзуваат за секој уред што има Bluetooth. Исто и новиот модел на мини звучник со максимално одличен квалитет на звук, а намалени димензии.
Во пакетот следува и Powerbank кој што можете да го користите кога немате извор на енергија (во природа, автомобил и сл.)
За овој пакет ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!