Купи!

Андроид Бокс Q96 – 8+128GB со QUAD CORE

2,499.00ден

ДОКОЛКУ НАРАЧАТЕ ВЕДНАШ, ВО НАРАЧКАТА ЌЕ ДОБИЕТЕ И ГРАТИС МИНИ WIFI ТАСТАТУРЧЕ

Опис

Уживајте во преку 30.000 канали со спорт, филмови, музика, документарни емистии, новости и мн. др. содржини од целиот свет!
Најјакиот модел на Q96 – L1 со 5G и тоа со ЧЕТИРИ ЈАДРЕН ПРОЦЕСОР (QUAD CORE).

НЕМА ПОВЕЌЕ МЕСЕЧНИ ПРЕТПЛАТИ!!

Еднократно го купувате уредот и се што е потребно е да имате само интернет конекција.
Вршите поставување на адони на соодветни билдови и ужувате во бесплатната телевизија. Исто така имате можност доколку сакате да си плаќате сервис како IPTV некаде онлајн или локално доколку некој нуди и преку андроид боксот да уживате во сите можни програми и најнови филмови.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Конекција Dual Band WIFI 2.4G+5G / HDMI/Ethernet/USB 3.0
Процесор: QUAD CORE
Поддржани сервиси Browser, Netflix, Google Play Store, Hulu Plus, YouTube
Тежина 0.34 кг
Меморија 8+128 GB
Димензии 4.13 x 4.13 x 0.75 инчи
Контрола Далечински управувач
Резолуција 4K UCD – 3840×2160

Доколку сакате пристап до бесплатни ТВ канали, користете Коди 20 или некоја друга апликација како OTT Navigator и сетирајте ги аддоните на Green Balkan.
Доколку сакате, можете и да си претплатите IPTV било каде, со што ќе го користите било кој IPTV player и ќе уживате во илјадници балкански канали (македонски, српски, турски, албански, хрватски итн.)

СЕТОТ СОДРЖИ:

1 андроид ТВ уред
1 далечински управувач
1 HDMI кабелче
1 напонски кабел
1 упатство за користење