Купи!

Android 11 ТВ Бокс – 8+128GB )

1,999.00ден

Залиха: 3

Опис

Опис на производот

Уживајте во преку 30.000 канали со спорт, филмови, музика, документарни емистии, новости и мн. др. содржини од целиот свет!

НЕМА ПОВЕЌЕ МЕСЕЧНИ ПРЕТПЛАТИ!!

Еднократно го купувате уредот и се што е потребно е да имате само интернет конекција.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Конекција Dual Band WIFI 2.4G 5G / HDMI/Ethernet/USB 3.0
Android ver. 11.1
Поддржани сервиси Browser, Netflix, Google Play Store, Hulu Plus, YouTube
Тежина 0.34 кг
Меморија 8 128 GB
Димензии 4.13 x 4.13 x 0.75 инчи
Контрола Далечински управувач
Резолуција 4K UCD – 3840×2160

Овој уред го прави Вашиот телевизор да биде смарт, така што можете да користите буквално се што можете и од Вашиот смартфон.
За бесплатен пристап до балкански па и светски ТВ канали, поставете ги саканите адони преку КОДИ апликацијата.

СЕТОТ СОДРЖИ:

1 андроид ТВ уред
1 далечински управувач
1 HDMI кабелче
1 напонски кабел
1 упатство за користење