Купи!

Чорапи за отоци, болки во нозете и проширени вени – Zip Sox

799.00ден

Чорапите Zip Sox се изум на денешницата! Ги отстрануваат болките и отоците во нозете, ја подобруваат циркулацијата и помагаат во повлекување на проширените (варикозни вени).
Многу се едноставни за облекување, воедно се карактеризираат со модерен изглед за секојдневна употреба. Должината е некаде до колениците (плус/минус некој сантиметар во зависност од должината на ногата).
Универзални се и може да ги носат и мажи и жени.

Достапни се во две бои и тоа кафени и црни, и во четири големини S,M,L и XL.

Доколку нарачате веднаш, ќе добиете уште еден пар Zip Sox од другата боја. Значи за оваа цена ќе добиете два пара Zip Sox (едни кафени и едни црни).

Опис

Чорапите Zip Sox се изум на денешницата! Ги отстрануваат болките и отоците во нозете, ја подобруваат циркулацијата и помагаат во повлекување на проширените (варикозни вени).
Многу се едноставни за облекување, воедно се карактеризираат со модерен изглед за секојдневна употреба. Должината е некаде до колениците (плус/минус некој сантиметар во зависност од должината на ногата).
Универзални се и може да ги носат и мажи и жени.

Достапни се во две бои и тоа кафени и црни, и во четири големини S,M,L и XL.

Доколку нарачате веднаш, ќе добиете уште еден пар Zip Sox од другата боја. Значи за оваа цена ќе добиете два пара Zip Sox (едни кафени и едни црни).