Купи!

Чаша/миксер за кафе

499.00ден

Чаша/миксер за кафе

 Направете кафе за само неколку секунди со “Self Stirring Mug” чашата за кафе, воедно и мини миксер за правење на нес кафе, капучино и др. Утринското кафе ќе биде готово за само неколку секунди, немате потреба од миксери, апаратчиња … шејќери и др. ниту пак ќе направите повеќе садови за миење. Едноставно со вклучување на едно копче, имате готово кафе за неколку секунди.
Миксер чашата има херметички капак со мал отвор за пиење.

Опис

Чаша/миксер за кафе

 Направете кафе за само неколку секунди со “Self Stirring Mug” чашата за кафе, воедно и мини миксер за правење на нес кафе, капучино и др. Утринското кафе ќе биде готово за само неколку секунди, немате потреба од миксери, апаратчиња … шејќери и др. ниту пак ќе направите повеќе садови за миење. Едноставно со вклучување на едно копче, имате готово кафе за неколку секунди.
Миксер чашата има херметички капак со мал отвор за пиење.

Достапна е во неколку бои.