Купи!

ТВ Бокс со 25.000 канали од цел свет

1,899.00ден

Уживајте во преку 25.000 канали со спорт, филмови, музика, документарни емистии, новости и мн. др. содржини од целиот свет!

НЕМА ПОВЕЌЕ МЕСЕЧНИ ПРЕТПЛАТИ!!

Еднократно го купувате уредот и се што е потребно е да имате само интернет конекција.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Конекција Dual Band WIFI 2.4G 5G / HDMI/Ethernet/USB 3.0
Бренд CICCI
Поддржани сервиси Browser, Netflix, Google Play Store, Hulu Plus, YouTube
Тежина 0.34 кг
Меморија 32 GB
Димензии 4.13 x 4.13 x 0.75 инчи
Контрола Далечински управувач
Резолуција 4K UCD – 3840×2160

СЕТОТ СОДРЖИ:

1 андроид ТВ уред
1 далечински управувач
1 HDMI кабелче
1 напонски кабел
1 упатство за користење

Опис

Уживајте во преку 25.000 канали со спорт, филмови, музика, документарни емистии, новости и мн. др. содржини од целиот свет, со овој Андроид ТВ БОКС!

НЕМА ПОВЕЌЕ МЕСЕЧНИ ПРЕТПЛАТИ!!

Еднократно го купувате уредот и се што е потребно е да имате само интернет конекција.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Конекција Dual Band WIFI 2.4G 5G / HDMI/Ethernet/USB 3.0
Бренд CICCI
Поддржани сервиси Browser, Netflix, Google Play Store, Hulu Plus, YouTube
Тежина 0.34 кг
Меморија 32 GB
Димензии 4.13 x 4.13 x 0.75 инчи
Контрола Далечински управувач
Резолуција 4K UCD – 3840×2160

СЕТОТ СОДРЖИ:

1 андроид ТВ уред
1 далечински управувач
1 HDMI кабелче
1 напонски кабел
1 упатство за користење