Купи!

Таблет Auris

3,999.00ден

Таблет Auris TB-704.
Одличен Android таблет, погоден за сите генерации. Работа, видео игри, комуникација, фотографии … се што Ви е потребно, на едно место.
Се карактеризира со одличен и префинет дизајн, а достапен во црна и бела боја.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Резолуција: 1024 х 600px (Full HD Wide Screen)
– 2mp камера и 0.3mp селфи камера
– 8GB меморија
– 1.3Ghz процесор (quad core)
– DDRIII рам меморија
– WiFi 2.0
– 3000mAh батерија
– Android 6.0
– 7” IPS LCD дисплеј

На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Погледнете го таблетот со 3G слот за сим картичка.

Опис

Таблет Auris TB-704.
Одличен Android таблет, погоден за сите генерации. Работа, видео игри, комуникација, фотографии … се што Ви е потребно, на едно место.
Се карактеризира со одличен и префинет дизајн, а достапен во црна и бела боја.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Резолуција: 1024 х 600px (Full HD Wide Screen)
– 2mp камера и 0.3mp селфи камера
– 8GB меморија
– 1.3Ghz процесор (quad core)
– DDRIII рам меморија
– WiFi 2.0
– 3000mAh батерија
– Android 6.0
– 7” IPS LCD дисплеј

На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Погледнете го таблетот со 3G слот за сим картичка.