Купи!

Справа за вежбње – Revoflex

799.00ден

Имајте своја „мала теретана“ дома! Ревофлекс е справа која што Ви нуди 44 различни можности, 44 различни вежби кои ги опфаќаат сите мускули на телото!
Нарачајте веднаш по промотивна цена од само 799 ден. и утре имајте ја оваа справа во Вашиот дом!

Опис

Имајте своја „мала теретана“ дома! Ревофлекс е справа која што Ви нуди 44 различни можности, 44 различни вежби кои ги опфаќаат сите мускули на телото!

Затегнете ги:

✅ стомачните мускули

✅ рамото

✅ рацете (бицепс и трицепс)

✅ грбот

✅ задникот

✅ нозете (предна и задна ложа)