Купи!

Соларно вентилаторче за во автомобил

699.00ден

Најнов производ кој ќе Ви користи во текот на летните топли денови. Соларното кулерче Ве разладува во текот на целото возење без разлика на временската должина на патот. Работи на сончева светлина, што значи немате никаква потрошувачка на гориво или електрична енергија.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
✔ Не користи електрична енергија или гориво од автомобилот – заштедува на гориво и акумулатор
✔ Создава свежа и пријатна атмосфера во Вашиот автомобил
✔ Погоден е за сите автомобилски стакла
✔ Лесен за монтажа за само неколку минутки ќе биде во функција
✔ Работи на соларна енергија, не се потребни батерии
✔ Лесно пренослив за промена на автомобил

СПЕЦИФИКАЦИИ:
Боја: Црна
Големина: 15 / 11 / 6см
Тежина: 290 грама
Големина на пакување: 15.5 / 12 / 9см

ВО СЕТОТ Е ВКЛУЧЕНО:
– Монтажна лента
– Auto Fan – разладен уред
– Упатство

Опис

Најнов производ кој ќе Ви користи во текот на летните топли денови. Соларното кулерче Ве разладува во текот на целото возење без разлика на временската должина на патот. Работи на сончева светлина, што значи немате никаква потрошувачка на гориво или електрична енергија.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
✔ Не користи електрична енергија или гориво од автомобилот – заштедува на гориво и акумулатор
✔ Создава свежа и пријатна атмосфера во Вашиот автомобил
✔ Погоден е за сите автомобилски стакла
✔ Лесен за монтажа за само неколку минутки ќе биде во функција
✔ Работи на соларна енергија, не се потребни батерии
✔ Лесно пренослив за промена на автомобил

СПЕЦИФИКАЦИИ:
Боја: Црна
Големина: 15 / 11 / 6см
Тежина: 290 грама
Големина на пакување: 15.5 / 12 / 9см

ВО СЕТОТ Е ВКЛУЧЕНО:
– Монтажна лента
– Auto Fan – разладен уред
– Упатство