Купи!

Сијалица/светилка против комарци

399.00ден

Оваа светилка Ви нуди комплетна заштита од досадните комарци! Максимално безбедна, практична за Вашиот дом, тераса, градина и др.
УВ зраците на оваа ламба ги привлекуваат досадните инсекти кои се уништуваат од електричниот импулс. Апаратот е компактен со модерен дизајн, ефикасен и безбеден, дури и во близина на храна.

  • Светлината на оваа светилка е безбедна за човекот и за домашните миленичиња.
  • Дизајнот на светилката не бара никакви хемикалии, што го прави 100% еколошки производ.

Опис

Оваа светилка Ви нуди комплетна заштита од досадните комарци! Максимално безбедна, практична за Вашиот дом, тераса, градина и др.
УВ зраците на оваа ламба ги привлекуваат досадните инсекти кои се уништуваат од електричниот импулс. Апаратот е компактен со модерен дизајн, ефикасен и безбеден, дури и во близина на храна.

  • Светлината на оваа светилка е безбедна за човекот и за домашните миленичиња.
  • Дизајнот на светилката не бара никакви хемикалии, што го прави 100% еколошки производ.