Купи!

Силиконски влошки за чевли (1+1 пар гратис)

499.00ден

Силиконски влошки за здраво стапало, зглобови и кичма.
– Неправилната положба на стапалото може да биде причина за искривување на нозете, болка во зглобовите, колената, ‘рбетниот столб (кичмата) куковите и др.
Подарете удобност на вашите стапала со влошки кои го памтат обликот на стапалото и чувствувате леснотија и стабилност при одењето.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Долниот дел е направен од силикон кој што лесно се приспособува на положбата на стапалото. Горниот дел е платнен и не впива непријатни мириси при подолго носење и потење на стапалото.

Големини од 37 до 42 за жени и 41-46 за мажи

(наведете во полето за коментар)

Можете да ги користите на: обични и спортски чевли, патики, сандали, високи потпетици, чизми … погодни за спорт, прошетка, работа и др.

Доколку нарачате веднаш, добивате УШТЕ ЕДЕН ПАР СИЛИКОНСКИ ВЛОШКИ!

Опис

Силиконски влошки за здраво стапало, зглобови и кичма.
– Неправилната положба на стапалото може да биде причина за искривување на нозете, болка во зглобовите, колената, ‘рбетниот столб (кичмата) куковите и др.
Подарете удобност на вашите стапала со влошки кои го памтат обликот на стапалото и чувствувате леснотија и стабилност при одењето.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Долниот дел е направен од силикон кој што лесно се приспособува на положбата на стапалото. Горниот дел е платнен и не впива непријатни мириси при подолго носење и потење на стапалото.

Големини од 36 до 40 за жени и 40-46 за мажи

Можете да ги користите на: обични и спортски чевли, патики, сандали, високи потпетици, чизми … погодни за спорт, прошетка, работа и др.