Купи!

Ризико – друштвена игра за сите генерации

399.00ден

РИЗИК или попознато како „РИЗИКО“ е друштвена игра која скоро сите ја знаат, особено постарите генерации. Играта беше особен хит пред 20-тина години, а и ден денес се игра и се практикува. Играта е во стилот на монопол, но е на некој начин акциона игра во која се освојуваат територии од сите континенти.
Секој играч има своја мисија што треба да ја исполни, како би победил. Во оваа игра среќата е во коцките кои одлучуваат во една битка кој добива а кој губи. Секако тука и стратегијата е многу битен фактор. Се игра со минимум двајца а максимум шестмина играчи.

Време е да ги оттргнете и одморите очите од смартфоните и компјутерите.

УЖИВАЈТЕ! 🙂

SKU: RZ-MK01 Категории , , , Ознаки: , ,

Опис

РИЗИК или попознато како „РИЗИКО“ е друштвена игра која скоро сите ја знаат, особено постарите генерации. Играта беше особен хит пред 20-тина години, а и ден денес се игра и се практикува. Играта е во стилот на монопол, но е на некој начин акциона игра во која се освојуваат територии од сите континенти.
Секој играч има своја мисија што треба да ја исполни, како би победил. Во оваа игра среќата е во коцките кои одлучуваат во една битка кој добива а кој губи. Секако тука и стратегијата е многу битен фактор. Се игра со минимум двајца а максимум шестмина играчи.

Време е да ги оттргнете и одморите очите од смартфоните и компјутерите.

УЖИВАЈТЕ! 🙂