Купи!

Професионален грејач за восок за депилација

799.00ден

Професионален грејач за сите видови восоци за депилација.

Сосема нов стилски дизајн за топење на восок и лесен за употреба за домашна употреба. Професионалниот грејач за восок има дополнителен алуминиумски контејнер со капак кој ја спречува контаминацијата со восок. Погоден е за салони за убавина и домашна употреба и најбитно е 100% сигурен и хигиенски.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

    – Инстант го растопува восокот

    – Отпорен пластичен капак

    – Работи на струја

    – Предвремен механизам за греење за брзо топење на восок

    – Прекинувач за вклучување / исклучување кој е достапен за прилагодување на температурата.

Нарачај веднаш и добиј ЕДНО ПАКУВАЊЕ ВОСОК на ПОДАРОК!

Опис

Професионален грејач за сите видови восоци за депилација.

Сосема нов стилски дизајн за топење на восок и лесен за употреба за домашна употреба. Професионалниот грејач за восок има дополнителен алуминиумски контејнер со капак кој ја спречува контаминацијата со восок. Погоден е за салони за убавина и домашна употреба и најбитно е 100% сигурен и хигиенски.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

    – Инстант го растопува восокот

    – Отпорен пластичен капак

    – Работи на струја

    – Предвремен механизам за греење за брзо топење на восок

    – Прекинувач за вклучување / исклучување кој е достапен за прилагодување на температурата.

Нарачај веднаш и добиј ЕДНО ПАКУВАЊЕ ВОСОК на ПОДАРОК!