Купи!

Проточна чешма со дигитален дисплеј (инстант топла вода)

1,499.00ден

Чешма и бојлер во едно! Со овој проивод добивате инстант топла вода во секое време. На диплејот Ви е прикажана температурата на која се загрева топлата вода во моментот.
– Заштедете електрична енергија, а секогаш имајте топла вода од Вашата чешма.
– Само наместете ја на мијалникот, вклучете ја во струја и топлата вода ќе почне да тече.
– Едноставна и практична за употреба
– Има елегантен и убав дизајн, одлично ќе се вклопи во секој дом, секоја кујна

Спецификација:

Напон: 120V
Фреквенција: 60Hz
Моќност: 2500W
Водоотпорен: IPX4
Воден притисок: 0,04-0,05Mpa
Топла вода за 5 секунди
Температура до 60 степени
Јачина на греач 3 kw
360 степени ротирачка цевка за вода
Дисплеј за температура на водата

На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Опис

Чешма и бојлер во едно! Со овој проивод добивате инстант топла вода во секое време. На диплејот Ви е прикажана температурата на која се загрева топлата вода во моментот.
– Заштедете електрична енергија, а секогаш имајте топла вода од Вашата чешма.
– Само наместете ја на мијалникот, вклучете ја во струја и топлата вода ќе почне да тече.
– Едноставна и практична за употреба
– Има елегантен и убав дизајн, одлично ќе се вклопи во секој дом, секоја кујна

Спецификација:

Напон: 120V
Фреквенција: 60Hz
Моќност: 2500W
Водоотпорен: IPX4
Воден притисок: 0,04-0,05Mpa
Топла вода за 5 секунди
Температура до 60 степени
Јачина на греач 3 kw
360 степени ротирачка цевка за вода
Дисплеј за температура на водата

На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!