Купи!

Пренослива подлога со масажер, за возење, седење и лежење

1,499.00ден

Нов и одличен уред за Вашиот автомобил, дом или канцеларија. Одговара на сите положби за седење и лежење … (фотељи, седишта во автомобил, столици, лежалки и др.)
Претворете ја секоја фотелја во масажер! Совршено искуство од масажа!

 • Подлогата е опремена со адаптер за домашна или канцелариска употреба и кабел-приклучок за запалка за во автомобил
 • Масажни области: врат, рамeници, горниот дел од грбот, долниот дел на грбот, половината, колковите, бутовите
 • Масажни техники: 5 различни програми со 5 различни вибрациски мотори вградени во поставата
  – целосна или делумна масажа, со можност за прилагодување на времетраењето: 15/30/60мин.
  – фреквенции на вибрација на движење прилагодена со движењето на телото
  – програми за различни зони на телото, менување на масажниот ритам и интензитет
 • Инфра-црвените топлински вибрации кои ги олеснуваат болките можат да бидат вклучени или исклучени
 • Материјал: полиестер, издржливи ткаенини, метаболички сунѓер
 • Контрола со далечински управувач
 • Лесна и пренослива, за во автомобил, работа, на одмор или дома
 • Придобивки од масажната подлога:
  – Релаксира и го намалува стресот
  – Ја олеснува мускулната тензија
  – Ја подобрува циркулацијата на крвта
  – Помага при намалување на целулитот
  – Ослободува од вкочанетост

На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Опис

Нов и одличен уред за Вашиот автомобил, дом или канцеларија. Одговара на сите положби за седење и лежење … (фотељи, седишта во автомобил, столици, лежалки и др.)
Претворете ја секоја фотелја во масажер! Совршено искуство од масажа!

 • Подлогата е опремена со адаптер за домашна или канцелариска употреба и кабел-приклучок за запалка за во автомобил
 • Масажни области: врат, рамeници, горниот дел од грбот, долниот дел на грбот, половината, колковите, бутовите
 • Масажни техники: 5 различни програми со 5 различни вибрациски мотори вградени во поставата
  – целосна или делумна масажа, со можност за прилагодување на времетраењето: 15/30/60мин.
  – фреквенции на вибрација на движење прилагодена со движењето на телото
  – програми за различни зони на телото, менување на масажниот ритам и интензитет
 • Инфра-црвените топлински вибрации кои ги олеснуваат болките можат да бидат вклучени или исклучени
 • Материјал: полиестер, издржливи ткаенини, метаболички сунѓер
 • Контрола со далечински управувач
 • Лесна и пренослива, за во автомобил, работа, на одмор или дома
 • Придобивки од масажната подлога:
  – Релаксира и го намалува стресот
  – Ја олеснува мускулната тензија
  – Ја подобрува циркулацијата на крвта
  – Помага при намалување на целулитот
  – Ослободува од вкочанетост
 • На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!