Купи!

Паркинг сензори за секој автомобил

799.00ден

Одличен уред за лесно, безбедно и правило паркирање на Вашиот автомобил. Четири сензора и дисплеј во боја лесно се инсталираат на било кој автомобил и овозможуваат одлична прегледност на задниот дел од автомобилот. Има сива(сребрена) и бела боја. Ќе добиеме наскоро и црна.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Можност за поврзување дисплеј за лева, централна и десна страна.
Аларм со три нивоа на звук

Работен напон: DC 9V ~ 15V.
Номинален напон: 12V
Потрошувачка на енергија: макс. 1.5W
Одговара на далечина: 0.4m 2,0 m-
Аларм растојание: 0m-2.0 m
Сензор дијаметар: 22mm
Агол сензор: 60 степени.
Работна температура: -30C до 80C
Тип на аларм: Звучен сигнал
Аларм волумен: 65dB

СОДРЖИ:
4 парчиња сензори
Модул
Кабли
Упатство за користење

При пополнување на податоците напишете во коментар каква боја сензори сакате да нарачате.

Опис

Одличен уред за лесно, безбедно и правило паркирање на Вашиот автомобил. Четири сензора и дисплеј во боја лесно се инсталираат на било кој автомобил и овозможуваат одлична прегледност на задниот дел од автомобилот. Има црна и бела боја.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Алармот со три нивоа на звук
Дигитален бројач за растојание од 2 до 0 метри

Работен напон: DC 9V ~ 15V.
Номинален напон: 12V
Потрошувачка на енергија: макс. 1.5W
Одговара на далечина: 0.4m 2,0 m-
Аларм растојание: 0m-2.0 m
Сензор дијаметар: 22mm
Агол сензор: 60 степени.
Работна температура: -30C до 80C
Тип на аларм: Звучен сигнал
Аларм волумен: 65dB

СОДРЖИ:
4 парчиња сензори
Модул
Кабли
Упатство за користење