Купи!

Паметен часовник (Smart Watch)

899.00ден

Иновација во областа на „smart“ технологијата. Овој часовник можете да го поврзете со секој мобилен апарат што има Bluetooth.
Во него има можност да се стави сим картичка и мемориска картичка со капацитет од 32МБ.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

* 380mAh литиум батерија
* Капацитет 32M меморија
* Bluetooth 3.0
* Звучници
* Микрофон
* Аудио плеер
* Можност за воспоставување повици
* Заштита/аларм ако се оддалечите од мобилниот телефон, Ве известува да не го заборавите
* Камера, аларм, календар и др. корисни апликации (Facebook, WhatsApp, Browser можете да ги користите доколку воспоставите интернет конекција преку Bluetooth или сим картичка).
* 1,56 “TFT LCD “touch” екран 240 *240 пиксели
* 2.0 mp камера
* CPU: 633MHz
* Фреквенција: GSM 850-1900

Достапен е во две форми (округлест и коцкаст) и четири бои: бела, црна, плава и црвена

Опис

Иновација во областа на „smart“ технологијата. Овој часовник можете да го поврзете со секој мобилен апарат што има Bluetooth.
Во него има можност да се стави сим картичка и мемориска картичка со капацитет од 32МБ.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

* Слот за сим картичка

* 380mAh литиум батерија

* Капацитет 32M меморија

* Bluetooth 3.0

* Звучници

* Микрофон

* Аудио плеер

* Можност за воспоставување повици

* Заштита/аларм ако се оддалечите од мобилниот телефон, Ве известува да не го заборавите

* Камера, аларм, календар и др. корисни апликации (Facebook, WhatsApp, Browser можете да ги користите доколку воспоставите интернет конекција преку Bluetooth или сим картичка).

* 1,56 “TFT LCD “touch” екран 240 *240 пиксели

* 2.0 mp камера

* CPU: 633MHz

* Фреквенција: GSM 850-1900