Купи!

Организатор за чевли

499.00ден

Одличен организатор/држач за Вашите чевли. Дозволете обувките да бидат секогаш средени и на едно место.

 Карактеристики:

– 4 цврсти метални полици со можност за надградување

– Има едноставен дизајн, лесно се собира и расклопува.

– Растојанието помеѓу цевките/полиците е прилагодливо

– Складира до 12 пара обувки

– Изработен од цврсти челични цевки со обвивка од смола и содржи конектори за брзо и лесно склопување

– Димензии: 24 * 50 * 68cm

Опис

Одличен организатор/држач за Вашите чевли. Дозволете обувките да бидат секогаш средени и на едно место.

 Карактеристики:

– 4 цврсти метални полици со можност за надградување

– Има едноставен дизајн, лесно се собира и расклопува.

– Растојанието помеѓу цевките/полиците е прилагодливо

– Складира до 12 пара обувки

– Изработен од цврсти челични цевки со обвивка од смола и содржи конектори за брзо и лесно склопување

– Димензии: 24 * 50 * 68cm