Купи!

Мини пренослива греалка 1000W – ЕКСТРА НОВО!

899.00ден

Мини греалка совршена за секој дом, канцеларија и др. простории. Компактна, едноставна и лесна за пренесување низ соби и простории.
Сите други просторни греалки се големи и обемни и може да ја зголемат Вашиот сметка за греење.
Едноставна е за користење … работи на струја од 220 волти. Само приклучете ја во струја, поставете ја саканата температура на самата греалка или преку далечинскиот управувач и уживајте во топлината.

Јачината на греалката е моќни 1000W кои овозможуваат инстант загревање на просторијата и амбиентот во кој се наоѓате.

Мини греалката има корисен термо-керамички дизајн.

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:

1 грелака со кабел
1 далечински управувач

Опис

Мини греалка совршена за секој дом, канцеларија и др. простории. Компактна, едноставна и лесна за пренесување низ соби и простории.
Сите други просторни греалки се големи и обемни и може да ја зголемат Вашиот сметка за греење.
Едноставна е за користење … работи на струја од 220 волти. Само приклучете ја во струја, поставете ја саканата температура на самата греалка или преку далечинскиот управувач и уживајте во топлината.

Јачината на греалката е моќни 1000W кои овозможуваат инстант загревање на просторијата и амбиентот во кој се наоѓате.

Мини греалката има корисен термо-керамички дизајн.

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:

1 грелака со кабел
1 далечински управувач

Погледнете ја и послабата Handy Heater мини греалка од 400w.