Купи!

Магнетна мрежа против комарци и други инсекти

499.00ден

 1. Магнетна мрежа, која брзо и едноставно се монтира на Важата балконска или влезна врата … максимално практична во летниот период. Воздухот без проблем циркулира, а комарците и другите инсекти едноставно не можат да се пробијат и да навлезат во Вашиот дом.
  Особено практична за деца и миленичиња кои цело време влегуваат и излегуваат така што не треба напор да се отвори, едноставно само се поминува низ неа и веднаш потоа се враќа во првобитна положба со помош на магнетната закопчувалка. Лесно се движите низ Вашиот дом без да отварате и затварате врати или друг тип на мрежи.
  – Не се заплеткува и не може да остане отворена.
  – Не Ви е потребен алат за да ја монтирате.
  – Издолжете ја низ рамките на вратата и за неколку минути имате совршена заштита од досадните комарци и други инсекти.
  – Димензии: 45см х 190см х2
  – На крајот на сезоната многу лесно се демонтира, се пакува и не зафаќа скоро никаков простор. Складирајте ја брзо и едноставно се до наредната сезона.

Опис

Магнетна мрежа, која брзо и едноставно се монтира на Важата балконска или влезна врата … максимално практична во летниот период. Воздухот без проблем циркулира, а комарците и другите инсекти едноставно не можат да се пробијат и да навлезат во Вашиот дом.
Особено практична за деца и миленичиња кои цело време влегуваат и излегуваат така што не треба напор да се отвори, едноставно само се поминува низ неа и веднаш потоа се враќа во првобитна положба со помош на магнетната закопчувалка. Лесно се движите низ Вашиот дом без да отварате и затварате врати или друг тип на мрежи.
– Не се заплеткува и не може да остане отворена.
– Не Ви е потребен алат за да ја монтирате.
– Издолжете ја низ рамките на вратата и за неколку минути имате совршена заштита од досадните комарци и други инсекти.
– Димензии: 45см х 210см
– На крајот на сезоната многу лесно се демонтира, се пакува и не зафаќа скоро никаков простор. Складирајте ја брзо и едноставно се до наредната сезона.