Купи!

Дигитална кујнска вага

699.00ден

Дигиталната кујнска вага е големо олеснување во кујната. Практична е, неопходна можеби секојдневно … едноставно потребна во секој дом.
Најбитно е дека е максимално прецизна без разлика дали мерите зачини од 40-50 грама или овојше, зеленчук, месо и др. од неколку килограми, секогаш ќе ја добиете тежината максимално прецизно.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Квалитетна пластика и алуминиум

– LCD екран

– Сензори со висока прецизност

– Автоматско исклучување

– Индикација за слаба батерија

– Индикација за преоптоварување

Опис

Дигиталната кујнска вага е големо олеснување во кујната. Практична е, неопходна можеби секојдневно … едноставно потребна во секој дом.
Најбитно е дека е максимално прецизна без разлика дали мерите зачини од 40-50 грама или овојше, зеленчук, месо и др. од неколку килограми, секогаш ќе ја добиете тежината максимално прецизно.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Квалитетна пластика и алуминиум

– LCD екран

– Сензори со висока прецизност

– Автоматско исклучување

– Индикација за слаба батерија

– Индикација за преоптоварување