Купи!

Дигитална вага за мерење тежина

599.00ден

Дигитална вага FEI LITE за мерење на тежина. Вагата е само за лична употреба и не се употребува за мерење на предмети, храна, течности и др. Максимална прецизна тежина е 150-180kg.

Вагата работи на мала округла батерија од 3V.

Погледнете и други производи од областа нега и хигиена.

Опис

Дигитална вага FEI LITE за мерење на тежина. Вагата е само за лична употреба и не се употребува за мерење на предмети, храна, течности и др. Максимална прецизна тежина е 150-180kg.

Вагата работи на мала округла батерија од 3V.

Погледнете и други производи од областа нега и хигиена.