Купи!

Воздушен душек / софа – Cloud Lounger

799.00ден

Воздушен душек / софа со самонадувување … максимално корисен производ кој во исто време служи како лежалка и душек за на вода.
Компактен и лесно пренослив во ранец, торбичка и сл.
Одличен производ за ова лето. Уживајте секаде со популарната Воздушна Софа наменета за надворешни и внатрешни услови, совршена за на плажа или кампување.  Воздушниот кревет е направен од засилен најлонски материјал. На краевите од вреќата има силни пластични држачи кои го задржуваат воздухот внатре од кога ќе се наполни.

За да ја наполните вреќата со воздух едноставно фатете го отворениот дел и замавнете во воздухот, од кога ќе увидите дека Воздушна Софа е полна со воздух, само завиткајте ја на крајот и потфатете ја со пластичните додатоци.

Kарактеристики:

✔ Изработени се од материјал кој не се лизга,и кој не пропушта воздух ниту вода

✔ Овозможува полнење за 10 секунди и тоа без пумпа

✔ Повеќе наменски производ (Воздушен душек, пренослива софа и душек на вода во едно)

✔ Лесни за носење

✔ Достапна во повеќе бои

✔ Лесен за чистење со вода и сапун

✔ Издржливост до 200 kg

✔ Димензии: 190 x 55 cm

Опис

Воздушен душек / софа со самонадувување … максимално корисен производ кој во исто време служи како лежалка и душек за на вода.
Компактен и лесно пренослив во ранец, торбичка и сл.
Одличен производ за ова лето. Уживајте секаде со популарната Воздушна Софа наменета за надворешни и внатрешни услови, совршена за на плажа или кампување.  Воздушниот кревет е направен од засилен најлонски материјал. На краевите од вреќата има силни пластични држачи кои го задржуваат воздухот внатре од кога ќе се наполни.

За да ја наполните вреќата со воздух едноставно фатете го отворениот дел и замавнете во воздухот, од кога ќе увидите дека Воздушна Софа е полна со воздух, само завиткајте ја на крајот и потфатете ја со пластичните додатоци.

Kарактеристики:

✔ Изработени се од материјал кој не се лизга,и кој не пропушта воздух ниту вода

✔ Овозможува полнење за 10 секунди и тоа без пумпа

✔ Повеќе наменски производ (Воздушен душек, пренослива софа и душек на вода во едно)

✔ Лесни за носење

✔ Достапна во повеќе бои

✔ Лесен за чистење со вода и сапун

✔ Издржливост до 200 kg

✔ Димензии: 190 x 55 cm