Купи!

Водоотпорна камера ULTRA 4K Full HD со WiFi и далечинско

2,299.00ден

Водоотпорна Full HD Ultra 4K камера за сите спортски, друштвени и фамилијарни моменти. Погодна за спортови на снег, вода, велосипедизам, екстремни спортови и др. Имајте секогаш прегледност што фотографирате или снимате преку Вашиот смартфон со помош на WiFi поддршката и снимајте или стопирајте со далечинскиот управувач кој можете да го врзете за Вашата рака.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Воодоотпорна до 30 метри
16MP камера
Full HD 1080p
2-инчен LCD дисплеј
WiFi поддршка
Поддршка за Micro SD мемориска картичка 64GB
Батерија 900mAh со издржливост до 90 мин.
Микро USB
Широк агол: 140 степени
Јазична поддршка
Време на полнење: 4 часа
Видео резолуција: 4K/30PFS/ (3264 x 1836) , 2,7K, 1080p, 720p
Резолуција на фотографија: 16МП (4640 х 3480), 12мп, 8мп, 5мп, 2мп
Далечински управувач со домет до 10 метри

Повеќе детали на фотографијата ↖↖↖

На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Погледнете ја и поевтината варијанта без далечински управувач за 1999 ден.

Опис

Водоотпорна Full HD Ultra 4K камера за сите спортски, друштвени и фамилијарни моменти. Погодна за спортови на снег, вода, велосипедизам, екстремни спортови и др.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Воодоотпорна до 30 метри
16MP камера
Full HD 1080p
2-инчен LCD дисплеј
WiFi поддршка
Поддршка за Micro SD мемориска картичка 64GB
Батерија 900mAh со издржливост до 90 мин.
Микро USB
Широк агол: 140 степени
Јазична поддршка
Време на полнење: 4 часа
Видео резолуција: 4K/30PFS/ (3264 x 1836) , 2,7K, 1080p, 720p
Резолуција на фотографија: 16МП (4640 х 3480), 12мп, 8мп, 5мп, 2мп
Далечински управувач со домет до 10 метри

Повеќе детали на фотографијата ↖↖↖

На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!