Купи!

ВАП испрскувач – Jet Water Cannon

499.00ден

УРЕД кој со својата моќност ги чисти сите нечистотии!
Овој EZ Jet Cannon Water HG-265 ја комбинира моќта на машината за миење под притисок со практичноста на цревото во еден едноставен дизајн! HG-265 EZ Jet Cannon Water се наставува на секое црево за градина и има осум поставки за испрскување дизајнирани да Ви помогнат да го добиете вистинскиот притисок за секоја пригода. Со совршена контрола на притисокот, секогаш ќе имате моќност за отстранување на нечистотиите во Вашиот двор, автомобил, теписон и др.

Опис

УРЕД кој со својата моќност ги чисти сите нечистотии!
Овој EZ Jet Cannon Water HG-265 ја комбинира моќта на машината за миење под притисок со практичноста на цревото во еден едноставен дизајн! HG-265 EZ Jet Cannon Water се наставува на секое црево за градина и има осум поставки за испрскување дизајнирани да Ви помогнат да го добиете вистинскиот притисок за секоја пригода. Со совршена контрола на притисокот, секогаш ќе имате моќност за отстранување на нечистотиите во Вашиот двор, автомобил, теписон и др.