Купи!

Блендер – Amazing Bullet

1,799.00ден

Amazing Bullet блендерот е новитет во кулинарството, специјално направен да ги задржи најскриените хранливи состојки од храната!
Овозможете му на Вашето тело да ја прими потребната енергија! Минералите, ензимите, протеините … се останува во оброкот!

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– патентирани сечила
– мал и компактен за чување
– лесен е за одржување и миење
– еден оброк дневно, доволен за здрав живот

Amazing Bullet целосно ги разложува замрзнатото овошје, јаткастите плодови и семките за вашето тело да може да ги апсорбира и искористи. Направете им највкусно смути на Вашите најмили. Погрижете се да имаат здрави оброци бар еднаш во денот.

НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ ПО СПЕЦИЈАЛНАТА ПРОМОТИВНА ЦЕНА ОД САМО 1799 ДЕНАРИ!
На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Опис

Amazing Bullet блендерот е новитет во кулинарството, специјално направен да ги задржи најскриените хранливи состојки од храната!
Овозможете му на Вашето тело да ја прими потребната енергија! Минералите, ензимите, протеините … се останува во оброкот!

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– сет од 21 парче
– патентирани сечило
– мал и компактен за чување
– лесен е за одржување и миење
– еден оброк дневно, доволен за здрав живот

Amazing Bullet целосно ги разложува замрзнатото овошје, јаткастите плодови и семките за вашето тело да може да ги апсорбира и искористи. Направете им највкусно смути на Вашите најмили. Погрижете се да имаат здрави оброци бар еднаш во денот.

НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ ПО СПЕЦИЈАЛНАТА ПРОМОТИВНА ЦЕНА ОД САМО 1799 ДЕНАРИ!
На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!