Купи!

Апарат / блендер за палачинки (десерт за 5 мин.)

499.00ден

Апаратот / блендер за смеса за палачинки сега и кај нас! Пригответе вкусен десерт за само 5 минути!
Овој апарат ќе Ви обозможи смесата за палачинки да ја подготвите за само 2-3 минути и притоа со помош на вентилот од долната страна на паратот дозирате од смесата во садот за печење палачинки.
Едноставен за користење, расклопување и миење.

Нарачајте веднаш и искористете ја НЕДЕЛНАТА ПРОМОЦИЈА ЗА САМО 699 ДЕН.
Доколку нарачате денес, производот утре ќе биде во Вашата кујна!

Опис

Апаратот / блендер за смеса за палачинки сега и кај нас! Пригответе вкусен десерт за само 5 минути!
Овој апарат ќе Ви обозможи смесата за палачинки да ја подготвите за само 2-3 минути и притоа со помош на вентилот од долната страна на паратот дозирате од смесата во садот за печење палачинки.
Едноставен за користење, расклопување и миење.

Нарачајте веднаш и искористете ја НЕДЕЛНАТА ПРОМОЦИЈА ЗА САМО 699 ДЕН.
Доколку нарачате денес, производот утре ќе биде во Вашата кујна!