SAMSUNG 2600mAh power bank

SAMSUNG 2600mAh power bank

900.00 ден 399.00 ден

SAMSUNG – Power Bank 5000mAh

Екстерна батерија за Вашиот смартфон. Квалитетна, издржлива, безбедна и снажна.
Ги полни сите уреди кои имаат USB кабел (таблети, смартфони, bluetooth звучници и др. електронски уреди)
Овој модел на Samsung power bank е еден од најквалитетните и најбарани уреди од овој тип.

 • Капацитет: 2600 mAh
 • Инпут: 5V/1A
 • Време на полнење: 3-5 часа
 • Компактибилност: iPod, iPad, iPhone, таблет и смартфони
 • 100% автентичен производ на Самсунг
 • Лесно се чува во џеб или чанта
 • Лед индикатор
 • Литиумска батерија

Погледнете и други послаби, појаки, поквалитетни и помалку квалитетни но поевтини Power bank уреди.
Кликни тука за Konfulon 5200mAh powerbank, Proda 5000mAh powerbank, Дигитален 16800mAh power bank со 3 USB 

Description

SAMSUNG – Power Bank 5000mAh

Екстерна батерија за Вашиот смартфон. Квалитетна, издржлива, безбедна и снажна.
Ги полни сите уреди кои имаат USB кабел (таблети, смартфони, bluetooth звучници и др. електронски уреди)
Овој модел на Samsung power bank е еден од најквалитетните и најбарани уреди од овој тип.

 • Капацитет: 2600 mAh
 • Инпут: 5V/1A
 • Време на полнење: 3-5 часа
 • Компактибилност: iPod, iPad, iPhone, таблет и смартфони
 • 100% автентичен производ на Самсунг
 • Лесно се чува во џеб или чанта
 • Лед индикатор
 • Литиумска батерија

Погледнете и други послаби, појаки, поквалитетни и помалку квалитетни но поевтини Power bank уреди.
Кликни тука за Дигитален power bank со три USN излезаKonfulon 5200mAh powerbank, Proda 5000mAh powerbank

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SAMSUNG 2600mAh power bank”

Your email address will not be published.

Go to Top