Електрична пумпа за балони

Електрична пумпа за балони

2,800.00 ден 1,299.00 ден

Електрична пумпа за балони, моќна и лесна за употреба, која ќе ви овозможи брзо и без напор да ги надувувате балоните. Само ја приклучувате во струја и ја користите. Има два излези за надувување на два балони истовремено.Одличен и практичен производ за секакви детски прослави, родендени, забави … особено практична и потребна за во игротеки.

 
КАРАКТЕРИСТИКИ:
-600W напојување
-димензии 13 x 13 x 19cm
-два излези
-дување на балон за 10-30 секунди

Description

Електрична пумпа за балони, моќна и лесна за употреба, која ќе ви овозможи брзо и без напор да ги надувувате балоните. Само ја приклучувате во струја и ја користите. Има два излези за надувување на два балони истовремено. 

Одличен и практичен производ за секакви детски прослави, родендени, забави … особено практична и потребна за во игротеки.

 
КАРАКТЕРИСТИКИ:
-600W напојување
-димензии 13 x 13 x 19cm
-два излези
-дување на балон за 10-30 секунди
Go to Top