KONFULON – Power bank 5200mAh

KONFULON – Power bank 5200mAh

1,250.00 ден 699.00 ден

Konfulon – Power Bank 5200mAh
Екстерна батерија за Вашиот смартфон. Квалитетна, издржлива, безбедна и снажна.
5V / 2.1A
Ги полни сите уреди кои имаат USB кабел (таблети, смартфони, bluetooth звучници и др. електронски уреди)
Конфулон е една од најбараните Powerbank уреди.
Погледнете и други послаби, појаки, поквалитетни и помалку квалитетни но поевтини Power bank уреди.
Кликни тука за: Samsung 2600mAh power bank, Proda 5000mAh power bank, Дигитален 16800mAh power bank со 3 USB 

Description

Konfulon – Power Bank 5200mAh
Екстерна батерија за Вашиот смартфон. Квалитетна, издржлива, безбедна и снажна.
5V / 2.1A
Ги полни сите уреди кои имаат USB кабел (таблети, смартфони, bluetooth звучници и др. електронски уреди)
Конфулон е една од најбараните Powerbank уреди.
Погледнете и други послаби, појаки, поквалитетни и помалку квалитетни но поевтини Power bank уреди.
Кликни тука за: Дигитален power bank со три USN излезаSamsung 2600mAh power bank, Proda 5000mAh power bank

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KONFULON – Power bank 5200mAh”

Your email address will not be published.

Go to Top