Бежичен полнач (Wireless Charger)

Бежичен полнач (Wireless Charger)

2,500.00 ден 899.00 ден

Нова технологија која овозможува бежично полнење на Вашите смартфони и други уреди кои поддржуваат ваков тип на полнење.
Ослободете се од досадните кабли кои прават голем неред во Вашиот дом.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

~ Qi Wireless Technology
~ Auto ID & Fast Charging
~ Универзален и компатибилен
~ Ултра тенок: 7.7mm
~Нелизгава површина
~ Сертификат за безбедност
~ Fast Charging модел
WPU-32 WIRELESS CHARGER Brand : WK Design Input : 10W Output : DC 9V, 1.67A or DC 5V, 2A 

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:

* Бежичен уред за полнење
* Кабелче
* Упатство

Погледнете ги новите бежични слушалки (AirBuds) со кутија која поддржува бежично полнење.
Погледнете го бежичниот полнач DURACELL

Description

Нова технологија која овозможува бежично полнење на Вашите смартфони и други уреди кои поддржуваат ваков тип на полнење.
Ослободете се од досадните кабли кои прават голем неред во Вашиот дом.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

~ Qi Wireless Technology
~ Auto ID & Fast Charging
~ Универзален и компатибилен
~ Ултра тенок: 7.7mm
~Нелизгава површина
~ Сертификат за безбедност
~ Fast Charging модел
WPU-32 WIRELESS CHARGER Brand : WK Design Input : 10W Output : DC 9V, 1.67A or DC 5V, 2A 

Погледнете ги новите бежични слушалки (AirBuds) со кутија која поддржува бежично полнење.
Погледнете го бежичниот полнач DURACELL

Go to Top