Стерео слушалки со микрофон

Стерео слушалки со микрофон

800.00 ден 499.00 ден

Mosidun стерео сушалки со микрофон, погодни за сите видови на смартфон. Се карактеризираат со одличен чист звук и бас.
Користете ги додека спортувате … трчање, фитнес, пешачење, во Вашето возило или било која друга пригода.

Погледнете ги новите Bluetooth слушалки на промотивна цена

 

Description

Mosidun стерео сушалки со микрофон, погодни за сите видови на смартфон. Се карактеризираат со одличен чист звук и бас.
Користете ги додека спортувате … трчање, фитнес, пешачење, во Вашето возило или било која друга пригода.

Погледнете ги новите Bluetooth слушалки на промотивна цена

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Стерео слушалки со микрофон”

Your email address will not be published.

Go to Top