Професионален грејач за восок за депилација

Професионален грејач за восок за депилација

1,800.00 ден 799.00 ден

Професионален грејач за сите видови восоци за депилација.

Сосема нов стилски дизајн за топење на восок и лесен за употреба за домашна употреба. Професионалниот грејач за восок има дополнителен алуминиумски контејнер со капак кој ја спречува контаминацијата со восок. Погоден е за салони за убавина и домашна употреба и најбитно е 100% сигурен и хигиенски.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

    – Инстант го растопува восокот

    – Отпорен пластичен капак

    – Работи на струја

    – Предвремен механизам за греење за брзо топење на восок

    – Прекинувач за вклучување / исклучување кој е достапен за прилагодување на температурата.

Нарачај веднаш и добиј ЕДНО ПАКУВАЊЕ ВОСОК на ПОДАРОК!

Description

Професионален грејач за сите видови восоци за депилација.

Сосема нов стилски дизајн за топење на восок и лесен за употреба за домашна употреба. Професионалниот грејач за восок има дополнителен алуминиумски контејнер со капак кој ја спречува контаминацијата со восок. Погоден е за салони за убавина и домашна употреба и најбитно е 100% сигурен и хигиенски.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

    – Инстант го растопува восокот

    – Отпорен пластичен капак

    – Работи на струја

    – Предвремен механизам за греење за брзо топење на восок

    – Прекинувач за вклучување / исклучување кој е достапен за прилагодување на температурата.

Нарачај веднаш и добиј ЕДНО ПАКУВАЊЕ ВОСОК на ПОДАРОК!

Go to Top