Пегла, преса и фигаро – 3 во 1

Пегла, преса и фигаро – 3 во 1

1,000.00 ден 599.00 ден

Најпрактичен и исклучително крвалитетен производ од NOVA. Комбинирајте го својот изглед, направете најразлични фризури со уредот 3 во 1. Само со едно копче ја добивате саканата позиција на уредот и можете да ја користите како пегла за коса, фигаро за навиткување или преса. Уредот има РТС грејач за инстант загревање.

✔ Јачина 20w
✔ Експресно загревање за неколку секунди (РТС греач)
✔ За сите типови на коса
✔ Не се лепи за косата
✔ Три можности (фигаро, пегла и преса)

Description

Најпрактичен и исклучително крвалитетен производ од NOVA. Комбинирајте го својот изглед, направете најразлични фризури со уредот 3 во 1. Само со едно копче ја добивате саканата позиција на уредот и можете да ја користите како пегла за коса, фигаро за навиткување или преса. Уредот има РТС грејач за инстант загревање.

✔ Јачина 20w
✔ Експресно загревање за неколку секунди (РТС греач)
✔ За сите типови на коса
✔ Не се лепи за косата
✔ Три можности (фигаро, пегла и преса)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пегла, преса и фигаро – 3 во 1”

Your email address will not be published.

Go to Top