Блендер – Shake ‘N Take

Блендер – Shake ‘N Take

1,800.00 ден 999.00 ден

Блендер – Shake ‘N Take 6 – најнова серија!
Презафатени сте со работа и домашни обврски, НО Ви треба здрав и хранлив оброк за само неколку секунди??? ⬇⬇⬇

Description

Блендер – Shake ‘N Take 6 – најнова серија! Презафатени сте со работа и домашни обврски, НО Ви треба здрав и хранлив оброк за само неколку секунди???

Shake N Take 6 Ви заштедува многу време и го олеснува секојдневното функционирање! Сега можете да го користите садот во кој правите шејк и како преносливо шише. Заштедете време на миење додека подготвувате шејкови. Моќноста на неговиот мотор лесно гo претвора овошјето, зеленчукот и мразот во Вашите омилени пијалоци, протеински шејкови, мешано кафе и друго. Лесен е за ракување кој има прекинувач за сигурносно блокирање. Погледнете го и познатиот блендер – Amazing Bullet

Go to Top